Kristal Bewustzijn door Krachtvoorwerpen en Pachamama

M 3 versie 11

Deze workshop wordt gegeven door Miguel Lorenzo en mij.
Helaas is het momenteel niet mogelijk voor Miguel Lorenzo om naar Europa te komen.
Zodra dat weer kan, gaan we deze workshop en ook andere workshops weer inplannen.

Reacties: 

“Aanrader, hoge energie en diepe healing, authentieke muziek, mooie duidelijke uitleg, indringende rituelen en sterke connectie met krachtvoorwerpen en Pachamama, gisterenmiddag mogen ervaren At The Copa Breda, dankbaar.”

“Dag Karin en Miguel, ik zou dit graag nog met jullie willen delen. Allereerst nogmaals dank je wel voor de prachtige workshop en de fijne samenwerking. Ik heb net gemediteerd en 20 minuten lang “dank je wel” als mantra gebruikt.  Het was een bijzondere ervaring! Ik wens jullie héél véél Liefde en Licht! Dank jullie wel!”

We nodigen je uit om een ​​reis te maken naar innerlijke en uiterlijke herkenning van onze heilige natuur. Door middel van energie educatie, kristallen, krachtvoorwerpen (een speciale collectie gemaakt door Miguel, die hij te koop aanbiedt), de Engelen, Pachamama, healing, muziek (met verschillende Sjamanistische instrumenten), dans, meditatie en ceremonies, als hulpmiddelen die ons leiden naar het gevoel van bewustzijn, van balans, healing en universele bewustwording.

Tijdens deze workshop wordt tevens de collectie krachtvoorwerpen uit de Andes gepresenteerd. Een speciale en unieke collectie die is ontworpen door Miguel en die de energie van de Andes in zich draagt. Door de unieke combinatie van het ontwerp, de energie van de stenen en de energie van de Andes, wordt er een bijzonder krachtveld gecreëerd. Mocht je een speciale verbinding hebben met de krachtvoorwerpen, dan is het mogelijk om deze na afloop van de workshop aan te schaffen.

Miguel is een man uit Chili die zich op het pad bevindt naar het universele gevoel van balans vanuit een sjamanistisch oogpunt uit de Andes. Hij voert zijn werk uit door middel van zijn workshops, het vervaardigen van krachtvoorwerpen, muziek en de cultus van Pachamama. 

Inhoud workshop: Energie educatie, kennis over Engelen, Opgestegen Meesters, elementen, entiteiten, verschillende dimensies, uitleg kristallen en krachtvoorwerpen, meditatie. Pachamama ceremonie, rituelen, despacho, reinigen, harmoniseren, interactie, healing, muziek en dans.  

Daarna is er tijd voor het stellen van vragen en is het mogelijk om krachtvoorwerpen te kopen (dit zijn unieke stukken), indien je daar een verbinding mee voelt.

Deze dag zal in het Engels en in het Nederlands worden gegeven. 

Draag comfortabele kleding.

De investering in jezelf voor deze workshop is € 50,00.

Aanmelden via mij: kirima.info@gmail.com / 06-42827124.