Etherische Kristallen afstandinwijdingen

Eth Krist foto

De Etherische Kristallen zijn door de Deen Ole Gabrielsen via een channeling ontvangen van de opgestegen Meester Kuthumi.

Het ontvangen en doorgeven van deze afstand-inwijdingen is heel eenvoudig.
Er zijn in totaal 3 inwijdingen, met elke inwijding krijg je toegang tot de trillingen van de Etherische Kristallen van die groep.
Deze trillingen zijn zeer zuiver en mede daardoor kunnen ze zelfs krachtiger werken dan de Aarde-kristallen.
Door de inwijdingen word je afgestemd op deze speciale kristallen; door je intentie krijg je er toegang toe.

Er dient minimaal 2 dagen tijd tussen de inwijdingen te zitten, elke inwijding duurt ca. 20 minuten.

De investering in jezelf voor deze 3 afstand-inwijdingen is in totaal 59 Euro, dit is incl. een uitgebreide handleiding per e-mail.

Door middel van de eerste inwijding word je verbonden met de trillingen van de volgende Etherische Kristallen:
Amethist, Diamant, Aquamarijn, enkelzijdig geslepen Bergkristal (1 punter), Aventurijn, Hematiet, Barnsteen, rode Jaspis, Bergkristal, Malachiet, Botswana Agaat, Rose Beryl (Morganiet), groene Calciet, Rozenkwarts, Carneool, Robijn, Chalcedoon, Smaragd, Chrysocolla, Sodaliet, Citrien en Turkoois.

Door middel van de tweede inwijding word je verbonden met de trillingen van de volgende Etherische Kristallen:
Alexandriet, Maansteen, Amazoniet, Moldaviet, Azuriet, Peridoot, oranje Calciet, Pyriet, dubbelzijdig geslepen Bergkristal (2 puntig), blauwe en gele Saffier, Fluoriet, violette Toermalijn, Granaat, roze en zwarte Toermalijn, Heliotroop, Jade, Vuuropaal en Lapis Lazuli.

Door midden van de derde inwijding word je verbonden met de trillingen van de volgende Etherische Kristallen:
Apachetranen (Obsidiaan), Prasem, Apophyliet, Pyrietzon, Boji steen/Moqui Marbles, Rhodochrosiet, Charoit, Robijn Zoisiet, Cyaniet, Sneeuwvlok Obsidiaan, Kunziet, Sugilith, Labradoriet, Tanzaniet, Larimar en Tektiet.

De Etherische Kristallen kunnen gebruikt worden bij allerlei soorten behandelingen, je hebt dan ook geen “echte” stenen meer nodig. Door middel van je intentie plaats je de Kristallen op of in het lichaam van de behandelde, je hoeft eenvoudigweg alleen maar de plek aan te wijzen en een bepaalde steen in gedachten te nemen. De Kristallen blijven zolang zitten tot het nodig is. Werk je met “echte” stenen, dan wordt de werking met 400% verhoogd als je er een Etherisch Kristal in plaatst. Deze Kristallen kunnen overal in geplaatst worden, zoals bvb. in water, eten, enz. Je kunt ook je eigen krachtige Edelsteen Remedies maken.

Healing met Etherische Kristallen:
Het is mogelijk om een afstandbehandeling te ontvangen, hierbij worden, afhankelijk van de klacht(en), diverse Etherische Kristallen geplaatst.
De investering in jezelf voor een afstandbehandeling met Etherische Kristallen bedragen 20 Euro voor 20 minuten.
Deze healing met Etherische Kristallen kan tevens worden toegevoegd aan een REIKI afstandbehandeling. De extra kosten zijn dan 5 Euro voor 10 minuten.