Priesteressen van Lemurië – het Licht van Lemurië

Lemurie 5 nw 5 (2)

Een bijzondere workshop waarin je door de Priesteressen van Lemurië en de Lichtraad wordt ingewijd in “Het Licht van Lemurië”.

Wat gaan we tijdens deze workshop doen?
We beginnen met het aanroepen van de Priesteressen en de Lichtraad van Lemurië. Je gaat door de Lemurische poort, die door de Priesteressen wordt gemaakt en je ontvangt tijdens de geleide meditatie, een heling in de Kristallen tempel van de Lemurische Priesteressen. In de initiatiegrot ontvang je via mij de “Licht van Lemurië inwijding”, in aanwezigheid van de Priesteressen en de Lichtraad, door gebruik te maken van een bijzonder en krachtig Lemurisch zaadkristal. Vervolgens word je door mij in een Lemurische synchronisatie Lichtkamer geplaatst om alles te laten integreren.

Je ontvangt van mij een persoonlijke boodschap die de Priesteressen voor jou hebben doorgegeven.

Wat is Lemurië en wie zijn de Lemurische Priesteressen?
Lemurië was heel lang geleden een spiritueel paradijs op aarde, een zeer hoog ontwikkelde beschaving, die volledig in eenheid leefde met alles om zich heen. Totdat er misbruik werd gemaakt van liefde en deze beschaving ten onder ging. De Lemurische priesteressen hebben zich nu weer kenbaar gemaakt. Ze willen zich vanuit hun contact met het goddelijke, hun magische en wereldse krachten bewust en gericht inzetten, om ons te laten herinneren dat wij het Licht van Lemurië in ons dragen, dat het in ons fysieke en energetische DNA zit, erop wachtend tot het weer geactiveerd mag worden. Ze openen daarvoor de oude heilige poorten naar die oude wereld en haar wijsheid.

Wat is het Licht van Lemurië? 
De Licht van Lemurië afstemming verbind je met de Lemuriërs en versterkt alle al aanwezige connecties. Dit is een versterkend systeem dat helpt om je  helderziende/heldervoelende/helderwetende capaciteiten te ontwikkelen en te versterken. Ook helpt het om de verborgen herinneringen van het verre verleden, naar boven te halen. Je wordt afgestemd op de Lemurische dimensie, die wijsheid, hoge frequenties, pure eenheid en herinneringen bevat, waardoor we ons huidige frequentieniveau kunnen verhogen en het weer zichtbaar kunnen laten worden.

Het hart volgt de wijsheid van de ziel.

De investering in jezelf voor deze workshop is € 65,00 incl. Lemurisch Zaadkristal. 

Wil je deze workshop zelf ook gaan doorgeven? Geef dit dan bij jouw inschrijving door; voor € 30,00 extra (=totaal € 95,00) ontvang je dan een complete map en een certificaat. 

Kijk bij “Agenda” wanneer deze workshop wordt gegeven.

Workshop locatie: Zuiderlicht-Breda.
Tevens online mogelijk. (Het kristal en een eventuele map en certificaat worden dan naar je toegestuurd per post)
Deze workshop kan ook bij jou thuis* worden gegeven en ook individueel.
(Voor een individuele workshop en ook voor een workshop bij jou thuis, informeer bij mij naar de kosten)
*Exclusief reiskosten.

Om je aan te melden, stuur een e-mail aan kirima.info@gmail.com.