Contact, voorwaarden, links

dsc_0026

Kirima Spiritual Healing
Karin Vink
kirima.info@gmail.com
www.kirima.nl
Tel: 0031-6-42827124
Kirima op Facebook

Kirima nieuwsbrief:
Deze verschijnt 1x per maand; je kunt je hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen aan kirima.info@gmail.com. Als je jezelf aanmeldt voor de nieuwsbrief van Kirima Spiritual Healing, dan gebruik ik jouw gegevens uitsluitend voor het toesturen van mijn nieuwsbrief en worden jouw gegevens nooit doorgegeven aan anderen.

Kirima betalingsvoorwaarden:
Alle genoemde bedragen op deze website zijn incl. 21% btw.
Een éénmalige workshop, cursus, meditatie (hierna te noemen activiteit), behandeling, of consult, dient bij aanvang contant te worden betaald, of kan vooraf betaald worden via een overschrijving. Betaling achteraf is niet mogelijk, alleen wanneer we dat zijn overeengekomen.
Een meerdelige cursus mag per keer contant worden afgerekend, of mag in 1x betaald worden bij aanvang van de cursus. Het cursusgeld overmaken kan ook, mits alles dan voldaan is voor de laatste cursusdag. Een aanbetaling, of vooruitbetaling is niet nodig, mits anders door mij aangegeven.
Voor een praktijk/bedrijf is het mogelijk om een factuur te verkrijgen.

Het is mogelijk om de op deze website genoemde activiteiten op afspraak te geven en bij jou thuis.
Er wordt dan een reiskostenvergoeding gevraagd, hiervoor ontvang je van tevoren een prijsopgave.

Aanmelden voor een activiteit, of een afspraak maken:
Dit kan per e-mail aan kirima.info@gmail.com.
Je ontvangt altijd een bevestiging van een inschrijving/afspraak per e-mail en je ontvangt een paar dagen voor aanvang een e-mail met nadere informatie.

Afmelden voor een activiteit/afspraak – annuleringsvoorwaarden:
Bij afmelding (en/of vergeten) van een activiteit/afspraak binnen 24 uur, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Je mag altijd iemand in jouw plaats mee laten doen met de activiteit/afspraak, dit zonder bijkomende kosten. Bij annulering van een activiteit binnen 4 dagen voor aanvang, wordt 50% van de totale kosten van de activiteit in rekening gebracht. Je mag altijd iemand in jouw plaats mee laten doen met de activiteit, dit zonder bijkomende kosten.
Indien de activiteit/afspraak door Kirima Spiritual Healing wordt geannuleerd, dan zal een eventueel vooruitbetaald bedrag volledig worden terugbetaald.

Vergoedingen:
Behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.
Een behandeling vervangt nooit reguliere zorg; maak altijd eerst een afspraak met je huisarts als je fysieke, emotionele en/of mentale klachten hebt!

Als je een cliënt bent van Kirima Spiritual Healing, gebruik ik je naam, je telefoonnummer en je e-mail adres uitsluitend voor het factureren en het opnemen van contact inzake afspraken.
Jouw gegevens worden door mij nooit doorgegeven aan anderen.

Interessante links:

Kirima Photography

Zuiderlicht-Breda Centrum voor Bewust Leven

Connie van Eijbergen

Marlies Smit – Kunst

Sarita’s buidels

Bed & Breakfast Casa Sardonyx-Spanje

Paragnoste Heleen